Bespaar het me

vrijdag, augustus 25, 2006

'Right to Play' voor kids in het Mini Davis Cup Toernooi

Soms is het gewoon erg leuk om bij een sponsor te werken :

Proteq sponsort al een paar jaar de tennissport. Vooral door het Davis Cup Team te sponsoren.

Daardoor kom je in aanraking met andere organisaties en bedrijven die ook bezig zijn met een sport. Zoals Right to Play, een humanitaire organisatie die alle kinderen ter wereld wil laten sporten en spelen. Bekend geworden door Johann Olav Koss en door schaatser Joey Cheek, die hen zijn bonus voor het behalen van een Olympische gouden plak schonk.

Mijn collega Martijn kwam in gesprek met de mensen van Right to Play en laten we eerlijk zijn : hoe moeilijk is het om niet sympathie te hebben voor zo'n organisatie ?

Dus na een gezamenlijke brainstorm kwamen ze eruit : we gaan een mini-Davis Cup toernooi organiseren voor kids tot 12 jaar.

Al was het maar omdat het hele Davis Cup Team ambassadeur is van Right to Play, samen met Tjerk Bogstra, hun coach. Daarom gaat deze laatste een clinic doen met de kinderen, zodat ze een klein beetje kunnen ruiken aan het Davis Cup-gevoel.

En dus gaan op zaterdag 2 of zaterdag 9 september een heleboel kids tot 12 jaar een toernooi spelen bij de tennisvereniging Heerhugowaard en de Tennisclub Krimpen. Ga ze bekijken, die jonge tennishelden van de toekomst.