Bespaar het me

vrijdag, augustus 11, 2006

Davis Cup in voorbereiding : 22 september

Misschien dat je het weet, maar Nederland speelt voor de Davis Cup op 22 september tegen Tsjechie. Geen geringe pot.
Nu zijn we sponsor en dat betekent veel werk voor mijn collega Martijn. Want het lijkt simpel : we zijn een internetverzekeraar, dus vallen er geen/weinig relaties uit te nodigen, nietwaar ? Dat klopt voor een deel wel, toch valt er genoeg te doen.

Een erg belangrijk deel van de Davis Cup is het publiek. En dan vooral de Groningse Studenten - ze zorgen ervoor dat tennis en de Davis Cup in de 21ste eeuw zitten (dus niet zo belegen publiek zijn) en dat er een geweldige positieve sfeer is bij de wedstrijden. Vooral voor de Nederlandse tennisers, natuurlijk.

En omdat wij daar erg blij mee zijn, steunen we hen en verzinnen we gezamenlijk iedere keer wat leuks voor op de tribunes.

Verder willen we met dit jaar met Right to Play een jeugdtoernooi voorafgaand aan de wedstrijd regelen. Dat is gewoon zo ontzettend goed doel, dat we erg graag met hen samenwerken.

En op dezelfde manier hebben we bij het tennistoernooi in Amersfoort een speciale Davis Cup dagdeel mede georganiseerd, waarbij jonge tennissers konden kennismaken met Tjerk Bogstra, de captain van het Davis Cup Team.




Want het is voor ons wel duidelijk: als je iets sponsort heeft het alleen zin als je behoorlijk goed in een sport kruipt. Nou is mijn collega Martijn zelf ook geen slechte speler, dus dat zou ook wel iets van ons enthousiasme voor het tennis verklaren. ;^)