Bespaar het me

maandag, augustus 21, 2006

Hema gaat meer worsten en verzekeringen verkopen

Zou het dan toch waar zijn ? Gaan verzekeringen straks als warme worstjes, ehh broodjes over de toonbank van de drogist, het warenhuis, het benzinestation, de electriciteitsleverancier en misschien zelfs wel : de bank ?

Het begint er op te lijken. Vandaag het bericht dat de HEMA meer verzekeringen gaat aanbieden aan hun klanten (bron : www.nu.nl). En waarom ook niet ? Al jaren kan je in het Verenigde Koninkrijk, maar ook in de landen om ons heen simpele financiele producten kopen bij de kassajuffrouw of bij de meneer van de sigarenwinkel. Want zo moeilijk hoeven we ook al weer niet te doen hierover.

Bij Proteq denken we er net zo over en gelukkig is ook een aantal klanten het met ons hierover eens. Kijk dus gerust eens binnen in de Kruidvatwinkel bij je in de straat of ga naar de plaatselijke V&D-vestiging. Bij de kassa vind je dan meestal bescheiden, maar duidelijke brochures of borden, die je een kwaliteitsproduct biedt tegen een duidelijke lage prijs.
Wij zijn erg blij en trots met deze partijen te kunnen samenwerken en we leren bijna dagelijks dat er veel ingewikkelder producten en diensten zijn dan de onze , die bij hen in groten getale over de toonbank of ook : de website gaan.

Verwacht alleen niet dat wij binnenkort worsten gaan verkopen.