Bespaar het me

donderdag, augustus 10, 2006

Routemobiel draait warm

Voor mensen die de afgelopen maanden in het buitenland zaten : Proteq heeft Routemobiel over genomen. Sommigen denken SNS/Reaal, maar zo zit het dus niet.

We hadden al een minderheid van de aandelen en we leverden al het product (Pechhulp) en waren vanaf het begin betrokken bij het ontstaan van Routemobiel. In 2004 is in een enorm korte tijd (3 maanden) een concept uit de grond gestampt, waarbij bijna heel Proteq zijn stinkende best heeft gedaan met een prachtig resultaat. In 2005 werd dat nog eens dunnetjes overgedaan, met nog een keer geweldig resultaat.

En nu, in 2006 dus een volledige overname. Voor veel mensen een enorme verrassing, maar voor ons was het een logische stap. Maar het betekent op de korte termijn altijd veel werk. En het najaar, het natuurlijk seizoen voor Routemobiel, begint er alweer aan te komen. En het wordt weer een prachtig jaar !

We zijn alweer flink op stoom aan het komen in de voorbereiding : reclamebureau, website en een flink aantal enthousiastelingen zorgen voor de ideale omstandigheden om met een goed resultaat uit de bus te komen.

Wat we natuurlijk hopen is dat de grote groep twijfelaars over de streep wil komen, nu een groot financieel concern als SNS/Reaal er achter staat. Naast de gebruikelijke scherpe acties, snelle service en goede prijzen van Routemobiel, natuurlijk.

Vandaag gesproken met de directeur van Routemobiel over een aanbod wat we onze klanten willen doen en over acties met partners. Ook bij verschillende partners begint de Routemobiel-koorts al weer op te spelen.

Het wordt een prachtige herfst.