Bespaar het me

maandag, augustus 07, 2006

Op bezoek bij SNS - internet

Een van de leuke dingen van SNS is dat je zoveel verschillende labels hebt en in vergelijking met Proteq (ongeveer 100 mensen) zijn er ook lekker veel mensen met enorm veel kennis en kennissen.

Dus had ik een afspraak met collega's die druk bezig zijn om de internet site van SNS nog interessanter en leuker te maken. Zouden we iets voor elkaar kunnen betekenen ? Ja, natuurlijk ! Voor hen is vooral ons Dier en Zorg-product interessant aan het worden : niemand verkoopt dit bijna en waarschijnlijk zijn er genoeg SNS-klanten die hun hond of kat willen verzekeren. We gaan kijken of dit ook technisch goed gaat lukken.

We zijn allebei enthousiast over Google en alle plannen waar ik een paar dagen geleden over Blogde. Het zou al erg leuk zijn om een interessante spreker van Google naar Nederland te halen voor alle mensen binnen SNS/Reaal die bezig zijn met internet. En kijken of we leuke dingen gezamenlijk kunnen doen, natuurlijk.
Gelukkig bleken we over veel dingen hetzelfde te denken, dus dat gaat goed vooruit.

En natuurlijk zijn in het enthousiasme nog meer leuke dingen langsgekomen : zijn we geinteresseerd in Bill, het betaalsysteem van SNS op MSN ? Willen we online sparen, beleggen en nog veel meer ?
Teruggereden naar kantoor met plenty ideeen in het hoofd. Nu nog de uitvoering...