Bespaar het me

maandag, augustus 28, 2006

Heerhugowaard, city of angels


Ik bedoel dit stuk niet onaardig voor de Gemeente Heerhugowaard, we zitten er met ons gebouw met veel plezier op de Umbriellaan. Makkelijk te bereiken, goed openbaar vervoer (de trein raast achter ons langs) en winkels in de buurt.

Maar veel medewerkers waren veel liever in het oude gebouw in hartje historisch Alkmaar gebleven. Terrasjes, leuke winkels, goede horeca en bezienswaardigheden : oftewel een erg aantrekkelijke werkomgeving.

Nu hebben we veel meer ruimte, de gemeente wil je nog helpen, klanten en leveranciers kunnen je veel makkelijker bereiken, we kunnen nog groeien en je kan zomaar (gratis !) je auto parkeren. En het is voor de meeste medewerkers eenvoudig te bereiken.

Maar eerlijk gezegd is een belangrijk argument geweest : het is gewoon veel goedkoper voor ons om hier te zitten. En dat is het belangrijkste voor onze klanten. Eigenlijk logisch : zou je een goedkope verzekeraar in het hartje van Amsterdam verwachten ?

Nee. Vandaar ook dat FBTO in Leeuwarden zit, OHRA in Arnhem (op het randje), Unive in Zwolle (net als Wehkamp, overigens). En wij dus in Heerhugowaard. (zie foto)



Maar wees niet verbaasd als er op vrijdagmiddag hordes medewerkers de binnenstad van Alkmaar opzoeken. ;^D