Bespaar het me

zondag, september 17, 2006

Lekker hectisch !

Het is September en de beer is los, ook bij ons :

Maandag krijgen we een nieuw spectaculair tarief voor onze autoverzekering. Verder komt er dinsdag een uitspraak in een rechtszaak van ANWB tegen Routemobiel & begint de Route Mobiel-campagne pas echt.

Ook de Proteq-campagne zal aankomende week de laatste puntjes op de i krijgen en dan gaan we waarschijnlijk per 1 oktober los.

We werden 2 weken geleden geconfronteerd met het besluit dat we onze campagne nog veel meer online moesten gaan doen. Dat was aan de ene kant erg vervelend, omdat we al dachten klaar te zijn. En dit gooide de plannen toch weer om. Aan de andere kant was het geweldig leuk : wat een unieke kans werd ons hier gegeven ! (maar we hadden het wel graag 7 maanden eerder willen weten)

Een collega van ons is 1 maand in Canada geweest. We gaan haar op haar eerste dag op het werk heeeel voorzichtig alle veranderingen vertellen (hopen dat ze het blog nog niet leest!)

Dus nu zijn we als een dwaas aan het inventariseren, praten, herschikken, nadenken, door Nederland crossen, bellen en nog eens bellen. En veel, heel veel rijden : van mijn huis naar Heerhugowaard, naar Utrecht, Schiedam, Amsterdam, Rotterdam, Broek op Waterland, Amsterdam. Blij dat mijn auto een beurt kreeg - de teller maakt overuren.

Om deze week feestelijk af te sluiten, tekende Gert Jan het sponsorcontract met Thiemo en Robin - twee tennistalenten waar Nederland nog veel plezier van gaat krijgen. Wist u al dat Thiemo de Bakker Wimbledon heeft gewonnen (voor Junioren) ? En dat geen enkele Nederlander dit ooit heeft gedaan ?

Mooi om te zien dat nieuwe krachten aan de poorten kloppen. Net als Proteq.

P.S. : het kan zijn dat ik de komende tijd wat minder trouw zal zijn met het Blog. Omdat mijn vrouw een baby verwacht, vandaar !