Bespaar het me

woensdag, december 13, 2006

Sturen we wel of geen kerstkaarten ?

Elk jaar weer een moeilijke beslissing : gaan we wel of niet kerstkaarten sturen naar onze klanten en relaties ?

We hebben behoorlijk veel klanten, dus ze een fysieke kerstkaart geven zou een fortuin kosten. Maar wij doen gewoon iets anders - we sturen ze geen kaart, maar een hele Proteq-krant. Houd je brievenbus in de gaten ! ;-D

In deze krant bieden we veel moois en vertellen natuurlijk veel over de ontwikkelingen bij ons bedrijf. Dus veel over internet, je begrijpt het.

En dan onze zakelijke relaties ! Vorig jaar hebben we een geldbedrag overgemaakt aan een goed doel, zoals wel meer bedrijven. Maar dit jaar kriebelde het - het voelde niet goed om "alleen maar" een bedrag over te maken. We vinden het zelf veel te leuk om lampjes, heerlijke bonbons en zo te krijgen. Dan krijg je toch een goed gevoel van, laat ik er eerlijk over zijn.

Wat we daarom zelf gaan doen:

collega Ton heeft vorig jaar een project gedaan bij een bamboe-meubelbedrijf in de Fillippijnen . Veel gezien en meegemaakt en daar heeft hij ons veel over verteld. Microkrediet is sindsdien een bijna tastbaar ding. Zo tastbaar, dat we een persoonlijk verhaal kunnen vertellen bij de donatie. En als je internetverzekeraar bent moet je je klanten hierover op een internet-manier kunnen vertellen - naast de hartelijke dank voor de goede samenwerking, uiteraard.

Maar speciaal voor jullie, lezers van dit blog, een hele fraaie Kerstkaart alvast van Boomerang Cards.

Labels: , ,