Bespaar het me

zaterdag, september 23, 2006

Bijzondere Week, deze week

Ik krijg steeds meer opmerkingen over dit Blog. Erg leuk natuurlijk, want dan krijg je een beetje het idee dat er mensen naar kijken en wat belangrijker is : dat het boeiend/leuk/interessant wordt gevonden. Niets zo erg om mensen te vervelen terwijl je er goede tijd in stopt, nietwaar ?

Deze week is een rare week. Vanwege de situatie thuis natuurlijk, maar ook op het werk : we hebben een belangrijke update van onze systemen gehadop maandag, waardoor we weer meer kunnen/ nieuwe producten geintroduceerd kunnen worden. Heeft een hoop mensen van de straat gehouden. En het is altijd weer spannend : gaat alles goed ? Zijn er geen dingen vergeten ? Een heel gedoe, waar gelukkig onze klanten niets van hoeven te weten.

Verder zijn mijn marketing collega's en ik goed van de straat gehouden door het uitzoeken waar & hoe we banners dadelijk op het internet gaan laten zien - nog een hele klus : op welke sites ga je ze tonen ? Wat moet op die banners staan ? Gaan ze niet snel irriteren ? etc. Ook heb je zgn affiliates : sites die een soort partnership met jou aangaan, door tegen betaling jouw banner op hun site te zetten. Nog meer uitzoeken, bekijken hoe dit voor ons zou kunnen werken.

Wat het lastig maakt : op sommige sites klikken mensen totaal niet op je banner, op anderen wel. Handige informatie : welke sites zijn dit dan ? Ah ! Het geheim van de smid. Ook de juiste kosten hiervoor bij elkaar krijgen is nog wel een uitdaging.

Victor, mijn internet-collega en binnenkort ook schrijver op dit blog, is druk bezig met vriend Tim om de website van Proteq aan te passen. Een behang moet ook om de zoveel tijd vernieuwd worden, nietwaar ? En verder maken ze een leuke actiesite voor WereldDierenDag, maar dat moet nog even geheim blijven.

En verder moet een manager Nieuwe Media natuurlijk bezig zijn met : inderdaad : Nieuwe Media. Dus veel praten over nieuwe systemen, nadenken hoe de wereld er over 2 jaar uit zal zien (dramatisch anders, geloof mij), kijken of een SMS-concept iets voor ons is (we hebben er een gedaan in Juni, daar later meer over) en veel soubatten met Simone, die altijd met mij vecht om mijn agenda leeg te houden.

Wat eigenlijk het belangrijkste nieuws is : De Route Mobiel-campagne is weer begonnen ! Ze staan nu veel meer op eigen benen, maar de toon is ouderwets en lekker bijterig. Tja, je bent een snelle prijsvechter of je bent het niet. Er stond een rechtszaak op de rol afgelopen woensdag en toen kwam er een rapport van Deloitte over de verrichtingen van Route Mobiel. Gevolg : rechtszaak werd met 6 weken verdaagd.

Gaat nu zelfs de rechtbank Route Mobiel geloven ? Het moet niet gekker worden.

En om te eindigen : vandaag : het begin van de pot Nederland - Tsjechie.
Nu weten we dat het al weer 0-2 staat. En dat ondanks de aanwezigheid van de Prinses en vele Proteq-collega's, die ook zondag massaal aanwezig zullen zijn. Maar wat een geweldige vechtersbazen zitten er in ons team ! Ben benieuwd wat Robin er vandaag over zal schrijven in zijn Blog, nu hij zijn vuurdoop heeft gehad. (2-6 4-6 en 4-6...)

Benieuwd wat volgende week gaat brengen.