Bespaar het me

donderdag, juli 27, 2006

Vacatures voor verzekeraars rijzen de pan uit

Mocht er nog twijfel zijn : de recessie is echt over. Ook de cijfers van het CBS wijzen in deze richting : de vacatures rijzen de pan uit.


Wij doen ook hard mee : alleen al op de marketing afdeling hebben we nu 3 vacatures, waaronder die van Marketing Manager. En het beeld van CBS schetst klopt : je merkt dat sollicitanten meer opties hebben dan een half jaar geleden.

Wat lastig is, is dat wij vrij bijzondere dingen doen, wat bijzondere vacatures oplevert. En deze passen duidelijk niet altijd in de standaard profielen van Monsterboard of NationaleVacatureBank.nl.

We zoeken bijvoorbeeld een Marketeer Private Labels en een Account Manager Dier & Zorg. De reacties op deze vacatures zijn weer wel geestig en je krijgt een aardig beeld wat mensen denken van ons bedrijf.

Maar nee, Private Labels betekent niet dat we prive op bezoek komen bij de mensen thuis. Het houdt in iemand die goed contact houden met bedrijven, die onze verzekeringen verkopen,zoals Kruidvat en V&D.
En voor Dier&Zorg zijn we niet op zoek naar mensen die voor dieren moeten zorgen, maar naar mensen die dierenartsen gaan bezoeken om een verzekering te verkopen waarmee je een deel van de kosten van je huisdier vergoed krijgt.

Dat krijg je als je zo nodig anders wilt zijn..